Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Diputacio i Ajuntament Esparreguera 3 abril

Esparreguera rebrà 2,5 milions d’euros per arreglar el camí a la Colònia Sedó

Per 5 d'abril de 2024 a les 7:00 0 223 Visites

La Diputació de Barcelona invertirà en les obres que està previst que començin l’any 2026

La Diputació de Barcelona invertirà 2,5 milions d’euros per arreglar el camí a la Colònia Sedó d’Esparreguera. L’anunci s’ha fet després de la reunió que han mantingut representants de l’Ajuntament i la Diputació aquest dimecres 3 d’abril.

L’actuació es farà en el tram que va des de la carretera C-1414, a l’alçada del pont sobre el riu Llobregat, fins a l’entrada al recinte. Està previst que les obres comencin l’any 2026, un cop s’hagi redactat l’estudi informatiu previ i el projecte constructiu per convertir el camí en carretera.

A la reunió han assistit, per part de l’Ajuntament, l’alcalde Eduard Rivas i la regidora d’Urbanisme i Via Pública, Nati Sanchez. També Sergi Vallès, delegat de l’àrea d’Infraestructures i Territori de la Diputació de Barcelona; Valentí Aceña, gerent de Serveis d’Infraestructures Viàries i Mobilitat.

Rivas ha comentat que “els accessos, tant per carretera des de la banda d’Esparreguera com la llera del riu són prioritaris per tenir un entorn de la Colònia atractiu. Per aconseguir-ho ens cal la complicitat i implicació de totes les institucions i estem contents que la Diputació de Barcelona ens hagi traslladat la seva intenció de col·laborar-hi”.

A més, durant la reunió, l’Ajuntament ha demanat a la Diputació el seu suport i col·laboració, tant polític com tècnic, per trobar recursos per a recuperar i dinamitzar la Colònia Sedó i el seu entorn. També ajuda per arreglar el camí que va fins al pla del Puig amb l’objectiu de garantir-ne la seguretat.

Fotografia: Representants de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Esparreguera durant la reunió [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Esparreguera