Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
Martorell - La Bustia - intercanvi Chevilly larue

Estudiants de Martorell són d’intercanvi cultural a Chevilly-Larue

Per 29 de febrer de 2020 a les 14:40 0 694 Visites

L’alcalde Fonollosa viatja a França per reforçar els lligams amb la ciutat agermanada des de 1992

Una trentena d’estudiants de Martorell són a Chevilly-Larue (França) en un intercanvi cultural amb joves francesos. Enguany, la visita a la ciutat a tocar de París compta amb la presència de l’alcalde Xavier Fonollosa, qui reforçar els lligams amb la ciutat agermanada des de 1992.

Estudiants dels instituts Pompeu Fabra, Joan Oró i el Col·legi La Mercè van viatjar dijous passat a París i l’estada s’allargarà fins dimarts vinent. Ahir, Fonollosa i l’alcaldessa de Chevilly-Larue, Stéphanie Daumin, van donar la benvinguda en un nou intercanvi entre joves de les dues poblacions.

L’alcalde assegura que “és una gran experiència per als joves martorellencs per aprendre i créixer com a persones i compartir amb nois i noies d’un altre país i cultura”. Fonollosa ha viatjat a França amb les regidores Rosa Cadenas i Belén Leiva.

L’intercanvi combina sessions de francés al collège Liberté amb les diferents famílies dels estudiants de Chevilly-Larue. I visites culturals i turístiques: des de Louvre i Montmartre fins a la Tour Eiffel.

Fotografia: La delegació martorellenca en la recepció amb l’alcalde Fonollosa [@xavifono]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Altres, General, Martorell