Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
La Bustia Sant Andreu de la Barca

Fem Sant Andreu presenta al·legacions als pressupostos

Per 26 de gener de 2022 a les 19:00 0 618 Visites

Aquest dijous hi ha ple municipal on es poden votar

Fem Sant Andreu ha presentat al·legacions al pressupost del 2022 aprovat inicialment el 27 de desembre de 2021. En primer lloc, proposa sis esmenes en els plans d’inversió. La més destacada és la de 400.000 euros per l’adquisició d’habitatge per a programes socials i emancipació juvenil. També proposa un conveni amb la Cruyff Fundation per la instal·lació d’una Cruyff Courts i incrementar la partida per a la millora de les zones industrial.

A més, proposa crear partides noves per la reurbanització del carrer Batlle Joaquim Canals i el carrer Cervantes i per l’adquisició o reforma d’un equipament municipal per a l’ús cultural, associatiu i d’oci, a més de la recuperació de la partida per la construcció de la comissaria de Policia Local.

Pel que fa a les despeses socials i ciutadanes, es proposa reduir en despesa política i propaganda, ampliar un agent més de Policia Local, una campanya pilot per la recollida selectiva de residus i crear un programa d’àpats i digitalització per la Gent Gran i un per lligar el consum al comerç local. Per últim, posar en marxa una app per desenvolupar la participació ciutadana.

Segons Marc Giribet, les esmenes es votaran en el ple d’aquests dijous 27 de gener i volen “donar resposta a les necessitats de les persones i les problemàtiques actuals que té la ciutat i pretenen esmenar les polítiques de curt abast, inconnexes i sense mirada de futur del govern actual del PSC”. El portaveu del grup municipalista afegeix que és “una oportunitat per encarar el futur d’una ciutadania que ha patit els estralls de la pandèmia, enfront d’una clara falta de valentia per afrontar els canvis per part del govern del PSC.”

Per la seva part, des del PSC, el principal partit del govern, han dit que “sorprèn que un grup municipal que es va abstenir a la votació presenti ara al·legacions. L’equip de govern les estudiarà i les contestarà”.

Aquí es poden consultar les al·legacions que ha presentat Fem, el principal partit de l’oposició.

Fotografia: Fem Sant Andreu proposa al·legacions als pressupostos [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: