Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
La Bustia Dibuix Eva octubre 22

Fem un repàs de les propostes per la Castanyada i el Halloween, i publiquem el dibuix de l’Eva Fernández

Per 28 d'octubre de 2022 a les 7:00 0 870 Visites

L’activitat més destacada i repetida és el passatge del terror

Publiquem l’obra de l’artista olesana Eva Fernández de l’última edició en paper de La Bústia, aprofitant que ja s’acosta la Castanyada i Halloween. També repassem l’agenda dels municipis per a celebrar aquesta festa.

 

MARTORELL

El 31 d’octubre a la Nau#2 de Ca n’Oliveres hi haurà un túnel del terror, animacions, DJ Enyg Adrian, speaker Charly 007 i altres sorpreses. Les entrades es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

SANT ANDREU

El dissabte 29 d’octubre hi haurà un passatge del terror de 23 a 02.30h al Centre de Recursos Socioculturals.

OLESA

L’Ajuntament ha organitzat la festa ‘Samhain’ o Nit de les Ànimes el dilluns 31 d’octubre a les 18.15h a la plaça de Félix Figueras i Aragay. A partir d’aquesta hora es repartiran espelmes i, tot seguit, s’engegarà la cercavila pels carrers del centre del municipi.

A la plaça actuaran els grups de música ‘Irish Corner’ i de dansa ‘Celtic Flow Dancers’. Posteriorment, cap a les 21.30h, començarà l’espectacle de foc a càrrec de la formació ‘The Sons of Drako’.

La Passió d’Olesa instal·larà els dies 30 i 31 d’octubre un túnel de terror de 20 a 24h. Les entrades es poden comprar el mateix dia a l’accés al recinte per l’entrada del carrer Anselm Clavé, 109 (secretaria).

El dilluns a partir de les 22h, el Departament de Promoció Econòmica ha organitzat una ruta guiada per l’Olesa més fosca i misteriosa. El punt de trobada es la plaça Nova. El mateix dia 31, el Club de Rol d’Olesa de Montserrat (CROM) ha organitzat la nit de ‘Cromstanyada’ amb DJ’s. Serà a partir de les 23h a la Font d’en Roure.

ESPARREGUERA

El dissabte 29 d’octubre de 17 a 20.30h tindrà lloc la festa de la castanyada de Mas d’en Gall amb tallers per a infants, un concurs de pa de pessic i berenar amb xocolata i castanyes.

D’altra banda, el dilluns 31 hi haurà un túnel del terror a les Pistes Esportives de Mas d’en Gall. Serà a partir de les 21h al carrer Can Fosalba, 30.

ABRERA

El 29 d’octubre s’ha preparat el passatge del terror ‘Medievil’ a la Casa de Cultura (de 18.30 a 00h). L’entrada tindrà un preu d’1 euro com a donatiu. A partir de les 23h a la plaça de l’Església hi haurà concert de Castanyada.

El diumenge dia 30 a partir de les 17h hi haurà la festa de Castanyada i Halloween de l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Vilalba al Casal Social del barri amb diverses activitats.

D’altra banda, l’Associació de Botiguers i Serveis ha organitzat la segona edició del concurs de ‘Decora el comerç i guanya premis terrorífics’. Tota la informació es pot trobar en el cartell al final de la notícia.

SANT ESTEVE

El dissabte a les 22h hi haurà Castanyada i ball amb el Duo Acordiess al Casal Social Vallserrat. El diumenge a les 18h hi haurà ball de la Castanyada per a tothom amb Cubata de Sol al Casal de la Gent Gran.

El dilluns 31 s’instal·larà el passatge del terror al Casal Social de Ca n’Amat. A les 20h serà per als infants i a les 21h per als adults. El preu de l’entrada és d’1 euro.

COLLBATÓ

El dilluns 31 d’octubre hi haurà túnel del terror i diversos tallers infantils a partir de les 18h a la Biblioteca Sibil·la Durfort. S’ha de fer inscripció prèvia a b.collbato@diba.cat, al telèfon 937779341 o a la Biblioteca.

CASTELLVÍ

El dia 30 a Can Sunyer i Valldaina es farà la rua de disfresses ‘Truc o tracte’ a partir de les 10.30h amb inici a la pista Jardí del Pont.

El dilluns 31 d’octubre hi haurà rua de disfresses terrorífiques a partir de les 17.30h amb inici a la zona esportiva Dra. Boada. Al final de la rua es farà el passatge del terror al camí d’enllaç. A partir de les 20h hi haurà contacontes i castanyada a la pista del CCR.

GELIDA

El 30 d’octubre hi haurà cine del terror amb la pel·lícula ‘Poltergesit’ a partir de les 22h al Centre Cultural. El dia 31 els Vailets de Gelida instal·laran un túnel del terror al CC Escorxador (de 20 a 22h) i a partir de la 1h hi haurà la festa de la Castanyada de l’Assemblea de Joves al Saló d’Espectacles UCG.

MASQUEFA

El dilluns 31 d’octubre es durà a terme un passatge del terror de 17 a 21h a La Fàbrica Rogelio Rojo. L’entrada al passatge estarà ubicada a la plaça Muriel Casals, just davant de la biblioteca.

A la nit, de 00 a 05h, tindrà lloc la festa de Halloween per a joves a partir de 16 anys a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo. L’entrada serà gratuïta.

 

El dibuix d’Eva Fernández de La Bústia d’octubre 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: