Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024

Festa del barri La Rambla-Eixample d’Olesa amb fira i mercat socials

Per 5 de juliol de 2019 a les 12:05 0 1140 Visites

El dissabte se celebra la !a Fira de l’Economia Social, Solidària i Cooperativa

El barri de la Rambla-Eixample d’Olesa de Montserrat aquest cap de setmana celebra les seves festes. Començaran el divendres 5 de juliol a les 17h amb una remullada i inflables al Parc de l’Estatut. A les 21.30h començarà el sopar a la fresca i una hora més tard, gran ball amb orquestra.

La segona jornada, se celebra la 1a Fira de l’Economia Social, Solidària i Cooperativa a la Rambla de 10 a 20h. A partir de les 19h, Barri Creactiu amb un joc de preguntes, mercat de segona mà, espais de jocs per a totes les edats i un espectacle però amb mirada crítica.

El dissabte també s’ha organitzat un torneig de futbol al pati de l’escola Montserrat i el torneig de dominó que també se celebrarà el matí a la Rambla. O la festa holi a partir de les 12h al Parc de l’Estatut. A les 22h, repartiment de coca per als socis i les sòcies de l’entitat veïnal i a les onze, gran revetlla.

El diumenge a les 9h torneig de petanca al pati de l’escola Josep Ferrà i Esteva, a les 22h Trobada de Puntaires que organitza l’associació Ariadna a la Rambla. A les 12h, festa de l’escuma al Parc de l’Estatut i per dinar, paella popular a partir de quarts de tres. A les 18h xocolatada i a les 19h exhibicions de danses i actuació de Les veus d’Ariadna.

Les activitats de les festes del barri La Rambla-Eixample tancaran el dilluns al vespre amb Sardanes a la fresca, a la plaça de la Sardana.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: