Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
la bustia - fgc

Ferrocarrils cedeix un terreny per als nous jutjats de Martorell

Per 3 de desembre de 2018 a les 12:00 0 1087 Visites

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha aprovat la cessió al Departament de Justícia de la Generalitat del terreny, d’uns 535 m2, per aixecar el nou edifici judicial de Martorell. El solar es troba ubicat al costat de l’Estació Martorell-Central. Aquest és el darrer tràmit urbanístic necessari per desencallar la construcció de la seu judicial.

Segons l’alcalde Xavier Fonollosa, “l’edifici tindrà set plantes i podrà arribar a allotjar un total de 10 jutjats. Serà una construcció moderna i funcional, d’uns 6.000 m2 de superfície, si sumem tots els jutjats, la qual cosa suposarà un salt qualitatiu i d’optimització d’espais important“, ha avançat l’alcalde, qui ha insistit que “encara s’ha de redactar el projecte i licitar l’obra, però el més important és que hem posat fil a l’agulla per engegar-ho”.

La proposta d’ubicar la seu judicial en aquest espai va sorgir l’any 2016 del govern municipal, i va ser ben rebuda pel Departament de Justícia i FGC, empresa de titularitat pública que n’ha formalitzat aquest dijous la cessió. El Ple Municipal de l’Ajuntament de Martorell de setembre de 2017 ja va aprovar la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana per tal que el terreny fos edificable, apte per a usos d’oficines i d’administració.

 

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Martorell, Societat