Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Masquefa - La Bustia - Estació FGC

FGC es compromet a eliminar el pas a nivell de Masquefa

Per 27 de novembre de 2019 a les 12:00 0 594 Visites

La petició feta pel PSC s’inclou en el pla d’actuació que assenyala l’execució abans de 2021

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) s’ha compromès a eliminar el pas a nivell a Masquefa. Així ho ha inclòs dins el Pla d’actuació per als propers 10 anys, segons fonts del PSC-Anoia. La formació socialista, a través de la Comissió de Territori del Parlament, ha estat determinant perquè FGC inclogui la proposta.

L’anunci s’ha fet durant la presentació de l’Agenda Estratègica de FGC en els àmbits d’actuació fins l’any 2030. El nou Pla d’Actuació assenyala que “cal redactar els projectes de supressió dels passos de nivell existents al seu pas per Igualada, Masquefa i Vallbona d’Anoia abans de l’any 2021 i incorporar-los en el nou programa 2021-2025″.

Tot i això, el PSC demana al Govern que “FGC compleixi aquest compromís i que el Govern no torni a prometre i preveure la supressió dels passos a nivell només de cara a la galería”.

El pas de nivell a Masquefa està situat al centre del nucli urbà i un eix de connexió de vianants molt concorregut. A més, és a tocar d’equipaments cívics i socials i el punt d’unió entre el barri de la zona nord i la part central del nucli urbà. 

Fotografia: El pas de nivell de Masquefa podria suprimir-se abans de dos anys [PSC-Anoia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Altres, Masquefa