Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024
LaBustia FGC MartoSAB

FGC preveu diverses actuacions a la línia Llobregat-Anoia

Per 9 de gener de 2019 a les 12:00 0 996 Visites

Les millores són per les instal·lacions de Martorell, reforç de talussos, interconnexió de centrals, entre d’altres

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) comença l’any 2019 amb diferents actuacions de reposició d’actius i renovació d’equipaments i afronta importants actuacions que permetran millorar i garantir el servei de qualitat que ofereix als seus usuaris i contribuir en el foment de l’ús del transport públic.

S’iniciaran les obres de remodelació de la platja de vies dels Tallers de Martorell Enllaç a la línia Llobregat-Anoia, una actuació que ha de permetre reposar les vies d’accessos als tallers i reordenar els diferents espais dels edificis que formen aquest centre de treball de Ferrocarrils amb oficines, aules de formació i espais de les persones que hi treballen diàriament.

S’acabarà la interconnexió elèctrica entre totes les subcentrals entre Martorell-Enllaç i Sant Boi de la línia Llobregat-Anoia, una actuació que ha de permetre reforçar la prestació del servei davant possibles incidències de tensió. Finalitzar els treballs de substitució de la catenària flexible per una de rígida a la zona urbana de la línia Llobregat-Anoia, concretament entre les estacions de Plaça Espanya i el seccionament elèctric existent entre l’estació d’Europa|Fira i Gornal.

Per aquest any 2019 hi ha previstes actuacions d’estabilització de talussos a diferents punts de la línia Barcelona-Vallès, als trams de Manresa i Igualada de la línia Llobregat-Anoia, al Cremallera de Montserrat i a la carretera de Port Ainé.

Durant l’any 2018 la companyia ha dut a terme la renovació de l’accés de l’estació de Sant Andreu de la Barca que ha comportat diverses millores funcionals: facilitar la gestió de la mobilitat, l’explotació del vestíbul, la capacitat de control del frau, alliberar espai i millorar així els fluxos de circulació dels usuaris en l’entrada/sortida de l’estació i en l’adquisició de títols de viatges a les màquines de venda de bitllets.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: