Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
La Bustia Fira Futur Masquefa

Fira Futur de Masquefa es reinventa per oferir orientació acadèmica als joves

Per 13 de març de 2021 a les 7:00 0 648 Visites

Ja es poden consultar recursos informatius de forma virtual

La Fira Futur de Masquefa s’ha hagut de reinventar per tal d’adaptar-se al nou context de pandèmia i des d’aquest divendres 12 de març està en marxa de forma telemàtica. Es tracta d’un aparador en el qual els joves estudiants es poden orientar de cara al seu futur acadèmic i professional. També està adreçat a aquelles persones en actiu o en situació d’atur que volen continuar formant-se.

Està organitzat pels municipis de la xarxa TET Anoia Sud, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Enguany, el projecte abandona la presencialitat, però en la nova versió virtual i sota el nom ‘Orienta’t pel teu futur’, manté el mateix objectiu d’informar els joves i les seves famílies de les opcions de futur acadèmiques mitjançant recursos.

Tots aquests es poden consultar a través de la pàgina web de la Xarxa TET Anoia Sud. S’hi pot trobar una oferta formativa postobligatòria i d’orientació del territori més proper gràcies a una guia, així com les experiències d’altres estudiants i professionals. També hi ha xerrades d’orientació i informació específica de centres educatius i de formació de l’entorn proper.

L’any passat, l’esdeveniment es va haver de cancel·lar a última hora després de l’anunci de les primeres mesures de prevenció del coronavirus.

A través d’aquest enllaç es pot consultar el programa ‘Orienta’t pel teu futur 2021’.

Fotografia: Alumnes participant en una edició anterior de la Fira Futur [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Masquefa