Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024

Gelida estrena un joc per passejar telemàticament pel municipi

Per 7 d'abril de 2020 a les 16:30 0 1163 Visites

A través d’una App gratuïta, l’Ajuntament pretén fer passar millor el confinament als seus veïns

Passejar per Gelida és possible tot i estar confinats a casa mentre s’allargui el confinament pel coronavirus. Aquesta és la missió de l’App Belly Run, un joc que permet als usuaris navegar per carrers i places del municipi. 

L’Ajuntament ha posat en marxa aquesta iniciativa on els principals atractius de Gelida són el Funicular, el Castell, el modernisme, l’església i el campanar, les fonts i l’ermita de Santa Magdalena del Puig. 

El regidor de Turisme, Daniel García Peris ha dit que “el joc està pensat en la difusió turística i crear esdeveniments presencials per atraure visitants a Gelida. Som la primera població del Penedès que apareix en aquesta aplicació de mòbil”.

Belly Run va sortir com una plataforma única -desenvolupada per l’empresa ebrenca EAPP Entertainment SL– on, a més de Gelida, també hi ha d’altres municipis de Catalunya. La majoria mostren el seu patrimoni arquitectònic, els productes típics i la idiosincràsia local.

L’objectiu del joc és superar diferents obstacles recollint escudelles de Santa Llúcia mentre escapes del Cérvol Diabòlic. L’App és gratuïta i està disponible per a mòbils i tauletes iOS i Android.

Fotografies: Imatges d’alguns dels nivells del joc on poden gaudir dels espais més bonics de Gelida [Belly Run/Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: