Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
La Bustia ajuntament Gelida

Gelida farà una consulta no referendaria per decidir l’entrada del municipi a l’AMI

Per 2 de desembre de 2019 a les 13:00 0 839 Visites

L’Ajuntament es compromet a fer-ho en un màxim de 90 dies

Els ciutadans de Gelida tornaran a les urnes. En un màxim de 90 dies l’Ajuntament els convocarà en una consulta no referendaria per decidir l’entrada del municipi a l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI). Així es va aprovar en el darrer ple municipal amb l’única abstenció del PSC.

En el mateix ple, la regidora de Gelida en Comú, Anna Enjuanes va renunciar al seu càrrec com a titular de Medi Ambient, Festes i Participació Ciutadana i tercera tinenta d’alcaldessa del municipi.

La renúncia, segons Enjuanes, és per motius personals i professionals que “m’impedeixen dedicar el temps necessari a l’Ajuntament”. Anna Vadillo, número 4 de la llista en les passades eleccions municipals, ocuparà el seu lloc com a regidora.

Actualment, l’ajuntament de Gelida el forma l’equip de govern d’ERC, GxR-Primàries i en Comú, i a l’oposició el PSC i la CUP. Aquesta última formació va formar part de l’Acord de Can Pascual per Gelida per, entre altres punts, votar Lluïsa Llops com a primera alcaldessa del municipi.

Fotografia: Gelida tornarà a les urnes en una convocatòria de l’Ajuntament [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Gelida, Política