Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia Subvencio LaCaixa Gelida

Gelida obté una subvenció de 3.800 euros per a la gent gran

Per 17 de setembre de 2020 a les 12:00 0 963 Visites

És una aportació de la Fundació ‘la Caixa’

L’Ajuntament de Gelida ha rebut una aportació de 3.800 euros canalitzada a través de l’Acció Social de CaixaBank. Aquesta subvenció els permet iniciar el projecte ‘Gelida, més a prop de la Gent Gran’, presentat a la convocatòria d’ajudes de CaixaBank i ‘Fundació ‘la Caixa’.

Enguany, el consistori preveia engegar el projecte que rep per nom ‘Gelida, més a prop de la Gent Gran‘ i aquesta voluntat s’ha vist reforçada davant la crisi sanitària i social de la covid-19, on s’han detectat les necessitats de les persones grans que viuen en solitud al municipi.

L’objectiu és donar suport a la gent gran, major de 75 anys i que viu sola en les seves necessitats quotidianes, tant materials com físiques o psicològiques, i fer-ne l’acompanyament. Una acció a curt termini consisteix a engegar un sistema de trucades periòdiques, sota el lema de ‘Bon dia’, per saber com es troben.

La regidora de la Gent Gran, Marga Bertran, ha volgut agrair la col·laboració de l’Obra Social ‘la Caixa’ i Caixabank “per fer possible aquest projecte en la complicada situació en la qual ens trobem, on l’emergència sanitària està tenint greus conseqüències en els col·lectius més vulnerables”.

Fotografia: ‘La Caixa’ fa una aportació de 3.800 euros a l’Ajuntament de Gelida [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   C-Gelida, Gelida, Societat