Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
la bustia montcau

Gelida reclama mantenir quatre línies de P3 per al proper curs escolar

Per 5 de juny de 2019 a les 7:00 0 1175 Visites

Una carta amb 800 signatures demana al Departament la reconsideració de tancar una línia de P3

La comunitat educativa de Gelida ha presentat aquest dimarts una carta al Departament d’Educació de Barcelona Comarques, amb el suport de 800 signatures, segons la qual demana que la Generalitat reconsideri el tancament d’una línia de P3 a l’escola Montcau. 

Segons la missiva, “les escoles públiques de Gelida oferien per al curs vinent 4 línies de P3, dos per cada centre, donant opcions a totes les famílies a poder escollir aquell que més s’ajustava a les seves necessitats. El problema ha sorgit quan, un cop finalitzat el període de preinscripció, s’ha detectat que el Departament treballava en base un cens erroni de 90 infants, quan aquest era en realitat d’uns 60″.

Les famílies creuen que el Departament d’Educació no està assumint les seves responsabilitats en un error comès per l’administració, i que trasllada el problema directament als infants i les seves famílies, afectant el projecte educatiu de l’escola, la feina de l’equip docent i directiu i la qualitat de l’educació.

Les AMPES, les famílies afectades i la direcció del centre reclamen una reconsideració de la decisió presa entenent “el dret d’elecció de les famílies a tenir una plaça pública prop del seu domicili que els permeti fer xarxa i comunitat”. També destaquen que el centre té previst fer front una important reforma en les seves instal·lacions, demostrant que es tracta d’una escola amb projecte de futur i que treure una línia de P3 per al curs 2019-2020 no es correspon amb les intencions del Departament.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Gelida, Societat