Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia presentacio Gemma Rodriguez PSC Collbato (1)

Gemma Rodríguez, candidata del PSC a Collbató: “Governaria des de la proximitat i la política útil”

Per 27 de març de 2023 a les 20:22 0 413 Visites

La socialista ha estat presentada acompanyada d’Eva Martínez i Ana Úbeda

Gemma Rodríguez, candidata del PSC a l’alcaldia de Collbató, ha estat presentada públicament el dissabte 18 de març en un acte celebrat al Casal de Cultura. Han assistit la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat i alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, i l’exalcaldessa de Collbató Ana Úbeda.

En la seva intervenció, la portaveu del PSC i cap de l’oposició al consistori, ha dit que si és escollida alcaldessa governarà “des de la proximitat i la política útil per recuperar un Ajuntament sostenible des del punt de vista econòmic, social i mediambiental”.

Pel que fa a l’àmbit econòmic, ha explicat que significa “treballar per buscar noves vies d’ingressos aprofitant el fet de tenir un polígon industrial en un entorn privilegiat, i teixir noves aliances entre el sector públic i el privat per generar ocupació de qualitat”.

En l’àmbit de sostenibilitat mediambiental, ha destacat que “necessitem com més aviat millor una diagnosi de la situació de la infraestructura i començar a posar-hi remei tot buscant vies per obtenir recursos”.

Per últim, pel que fa a la sostenibilitat social, ha remarcat que “tots els veïns i veïnes han de poder accedir a uns serveis públics de qualitat, independentment del barri on visquin. Cal treballar polítiques adreçades al jovent i la gent gran en àrees com la promoció econòmica, els serveis socials, l’educació, la sanitat, el transport, l’urbanisme o l’oci”.

Per la seva banda, Eva Martínez ha dit que “Collbató necessita un canvi, Collbató necessita un nou equip al capdavant del consistori liderat per la Gemma, una dona que demostra cada dia la seva capacitat per liderar un projecte de present i de futur per al municipi”.

Ana Úbeda ha dit que Rodríguez és “una persona il·lusionada, que escolta i és propera, que és capaç de fer polítiques de cohesió i que s’estima el poble. És una persona generosa, que es deixa assessorar, que comparteix el seu coneixement amb el seu equip, que respecta totes i cadascuna de les opinions i que busca sempre el consens”.

Fotografies: Presentació de Gemma Rodríguez com a candidata del PSC a Collbató [PSC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Collbató, Política