Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bústia Gemma Rodríguez PSC Collbató

Gemma Rodríguez és la nova cap de llista dels socialistes de Collbató

Per 6 de febrer de 2019 a les 19:00 0 2272 Visites

Ana Úbeda no assisteix a l’assemblea de l’elecció però segueix fins a final de mandat a l’Ajuntament i continua en el grup
El PSC de Collbató canvia de candidata. Gemma Rodríguez es converteix en la tercera dona consecutiva que posa al capdavant del partit, després de Josefina Martínez el 2007 i Ana Úbeda el 2011, que han estat alcaldesses en mandats anteriors.

Militants i simpatitzants de l’agrupació socialista local van celebrar dissabte l’assemblea extraordinària per escollir per unanimitat la nova cap de llista. Gemma Rodríguez té 38 anys, és administrativa i comptable de professió, actualment està finalitzant els estudis d’educació social i postgrau de lideratge i comunicació política.

Rodríguez ha dit que “sóc una enamorada d’aquest poble, les meves filles van a l’escola La Salut. Sóc una amant de la muntanya de Montserrat on vaig sempre que puc a fer escalada. Treballar per millorar aquest poble i la vida dels seus veïns i veïnes és tot un orgull per a mi”. El socialistes de Collbató van guanyar les eleccions del 2015 i és el grup majoritari al plenari amb 5 regidors però està a l’oposició.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: