Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Parc Rural Montserrat

Gemma Rodríguez, Jesús Naharro i Xavier Rota, a la nova junta directiva del Parc Rural del Montserrat

Per 8 de setembre de 2023 a les 17:00 0 403 Visites

A la trobada també hi va assistir l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas

L’Associació del Parc Rural del Montserrat ha renovat el 5 de setembre la seva Junta Directiva. Ho ha fet durant l’Assemblea General Ordinària que ha tingut lloc a Collbató.

La nova Junta l’encapçala Jaume Puig, alcalde d’Ullastrell, com a president. Gemma Rodríguez, alcaldessa de Collbató, és la vicepresidenta, mentre que Jesús Naharro, alcalde d’Abrera, és el secretari. Xavier Rota, regidor de Memòria històrica, Patrimoni i Turisme i d’Olesa, s’encarrega de la tresoreria.

El nou equip continuarà posant el focus en gestionar i dinamitzar l’espai rural i facilitar el desenvolupament de l’activitat productiva econòmica de tipus agrícola, ramader i forestal.

També té com a objectius donar valor a activitats complementàries al voltant de l’artesania alimentària, l’agroturisme, la restauració i l’activitat cultural i del lleure, així com contribuir a un model de desenvolupament que respongui als criteris de l’economia verda i circular.

El Parc Rural de Montserrat va néixer l’any 2019 i hi formen part Castellet, Marganell, Castellolí, Piera, El Bruc, Ullastrell, Rellinars, Vacarisses i Viladecavalls, Olesa, Abrera, Collbató i Esparreguera. L’entitat compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Fotografies: Nova Junta Directiva del Parc Rural del Montserrat [Parc Rural del Montserrat]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: