Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia Global Serveis inauguracio noves oficines Abrera

Global Serveis inaugura noves oficines a Abrera

Per 21 de juliol de 2021 a les 18:00 0 1898 Visites

Trasllada les que tenia al costat del CAP abrerenc a un espai més gran i manté les instal·lacions de Martorell

L’empresa Global Serveis ha inaugurat noves oficines a Abrera, més modernes i grans. Es tracta d’un canvi d’ubicació que amplia les instal·lacions que tenia al costat del Centre d’Atenció Primària (CAP) d’Abrera des de l’any 2013.

Global Serveis és una corredoria d’assegurances associada al Grupo PACC, finques i coworking. Tres serveis que es reparteixen en les seus de Martorell i Abrera i la delegació de Castelldefels.

El fundador i gerent, Jesús Morales, explica que “és una mirada al present i futur, amb les millors instal·lacions possibles, que han passat de tenir 45 m2 a 72m2, amb 5 despatxos i zona de back oficce de 26 m2”.

Morales, amb una llarga trajectòria en el camp de les assegurances des de 1984, ha dit que “Global Serveis compta amb 3 assessors per a les finques i 2 per a les assegurances, a més de personal de suport, comptabilitat i atenció al client”. També afegeix que “en aquests moments estem buscant comercials per afegir-los a l’equip”.

La inauguració va ser uns dies abans de la Festa Major d’Abrera, davant de les noves oficines a l’avinguda Generalitat 1, amb visites als despatxos de lloguer en l’anomenat servei de coworking.

A Martorell, al carrer Cervelló 10, és un model similar, en aquest cas amb 6 despatxos i 160 m2. Unes instal·lacions que es van posar en funcionament el novembre 2017.

Fotografies: A la inauguració de les noves oficines d’Abrera hi van assistir clients, familiars, amics i col·laboradors [SE] 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Economia