Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia - Nadal - Collbato

Gran Fira de Nadal i 1a edició de la presentació de l’Oli Nou de Collbató

Per 14 de desembre de 2018 a les 7:00 0 1248 Visites

Durant dos dies se celebra el Pessebre Vivent a Can Rogent

Nova etapa de la Fira de Nadal de Collbató amb la presentació de l’oli nou dels productors locals com a protagonista. La Fira, que tindrà lloc aquest dissabte de 16 a 21h i el diumenge de 10 a 15h, oferirà tastos per descobrir i degustar l’oli.

La Fira tindrà també parades d‘alimentació, de vi i cerveses artesanes, mostres d’animals de granja i de maquinària agrícola. El nucli històric acollirà parades de decoració i artesania per comprar regals. Les entitats locals realitzaran activitats i muntaran parades per participar de forma solidària.

El dissabte a partir de les 17h hi haurà la tradicional cantada de Nadales a l’església, a càrrec dels alumnes i mestres de l’Escola Municipal de Música. Com cada any, es representarà el Pessebre Vivent als jardins de Can Rogent pel grup de Teatre La Forja en sessions de 18h i 19h. El diumenge les sessions seran a les 12 i les 13h.

Durant les dues jornades de Fira també es podran visitar dues exposicions: Instruments musicals d’arreu del món a la fundació Rogent, acompanyada de diorames d’antics indrets de Collbató. Al Casal de Cultura també es presenta una exposició de diorames fins al dia 5 de gener oberta de dilluns a dissabte al matí i festius tancada.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: