La Bustia Sala 5 Martorell

Gran inici del Sala 5 Martorell a Segona Divisió mentre espera el derbi català

Per 11 d'octubre de 2022 a les 19:00 0 329 Visites

Els de Víctor González guanyen al Burela a domicili, se situen quarts després de sumar 7 punts dels 12 possibles i aquest cap de setmana juguen contra el Barça Atlètic

El Sala 5 Martorell ha escalat fins a la quarta posició a la classificació després de la disputa dels primers quatre partits a la Segona Divisió del futbol sala. Els de Víctor González han sumat els primers tres punts a domicili després de guanyar davant el Pescados Rubén Burela per 3-4 aquest dissabte.

Els locals es van avançar en el marcador, però Dani Castro va fer el gol de l’empat pocs minuts després. Després del descans, de nou el Burela va ser capaç de posar-se per davant, però l’equip martorellenc va reaccionar ràpid i Pavel va situar el 2-2. L’alegria va durar poc, i és que David Pazos va anotar el tercer al minut següent. En la recta final del partit, Panés va fer l’empat i Mármol, quan restaven quatre segons, va marcar el gol de la victòria.

Aquest triomf se suma al que ja van aconseguir davant el Real Betis Futsal B (5-1) i a l’empat davant el CD Leganés (2-2). Contra la Unión África Ceutí els de Víctor González no van aconseguir sumar. Per tant, el Sala 5 Martorell ha obtingut 7 dels 12 punts possibles en aquest inici.

Aquest cap de setmana és el torn del primer derbi català de la temporada davant el Barça Atlètic. Es juga al Municipal de Martorell el dissabte 15 d’octubre a les 19h.

Fotografies: El Sala 5 Martorell celebrant la victòria i durant el partit davant el Burela [Sala 5 Martorell]