• Divendres, 19 abril 2024
La Bustia taekwondo Sesrovires

Guillem Bonilla es proclama campió d’Espanya de taekwondo

Per 27 de maig de 2021 a les 18:00 0 843 Visites

Albert Bonilla i Noah Pentier, també de l’Escola Taekwondo Sesrovires, aconsegueixen una medalla de bronze

Guillem Bonilla, de l’Escola Taekwondo Sesrovires, ha aconseguit la medalla d’or en el Campionat d’Espanya de Pumses i Freestyle per Autonomies 2021, celebrat el 21 de maig a Benidorm. En el seu primer any en la categoria cadet adult, Guillem Bonilla s’ha proclamat Campió d’Espanya després de realitzar en la semifinal els pumses Taegeuk 5 Jang i Taegeuk 8 Jang i en la final el Taegeuk 8 Jang i Koryo.

El professor de l’Escola Taekwondo Sesrovires, Alberto Bonilla, ha assegurat que Guillem va fer una feina “excel·lent, genial” i que “va sortir amb temperament i amb moltes ganes”.

D’altra banda, Albert Bonilla i Noah Pentier van participar en la categoria parella junior i la seva sincronització i qualitat els va permetre penjar-se la medalla de bronze.

Els resultats en aquest Campionat d’Espanya els ha donat la classificació per a l’Europeu que es disputarà a Portugal. A més, arriben una setmana després de l’Open Internacional Ciutat de la Ceràmica celebrat a l’Alcora (Castelló) on han estat presents 31 esportistes de l’escola i han assolit 33 medalles.

Fotografia: Albert Bonilla, Noah Pentier i Guillem Bonilla amb les medalles [Escola Taekwondo Sesrovires]