Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Gran Premi Maxxis de Sant Andreu de la Barca (4)

Ignasi Jorba i Aina González, guanyadors del Gran Premi Maxxis de Sant Andreu de la Barca

Per 14 de març de 2023 a les 19:00 0 452 Visites

El municipi ha acollit una prova puntuable per a la Copa d’Espanya de descens

El Gran Premi Maxxis Sant Andreu de la Barca, una prova puntuable per a la Copa d’Espanya de descens, s’ha celebrat aquest diumenge 12 de març. Ha estat organitzat pel Moto Club Sant Andreu de la Barca i ha comptat amb gairebé 90 voluntaris.

El dissabte s’ha fet la jornada d’entrenaments, mentre que el diumenge ha estat el dia de la baixada classificatòria i la prova final.

En Elit Masculí, el guanyador ha estat el santandreuenc Ignasi Jorba, qui ha creuat la meta aturant el cronòmetre en 1:46.60, gairebé 10 segons menys que el seu temps de la classificatòria. Ha superat per 2.68 el temps marcat pel també local Adrián González, que ha acabat segon. El podi l’ha completat Dani Tell.

Pel que fa a la categoria Elit Femení, Aina González ha marcat el millor temps, superant el registre de Zoe Zamora en 0,15 segons.

En les altres categories de la prova, els guanyadors han estat: Ton Rusiñol en Júnior masculí, Kira Zamora en Júnior femení, Oriol Cuadrat en cadet masculí, Laura Márquez en cadet femení, Pasqual Canals en Màster 30 masculí, Elisabeth Guillén en Màster 30 femení, Manel Arasa en Màster 40 masculí, Manon Hooijschuur en Màster 40 femení, Jacobo Santana en Màster 50 masculí i Antoni Prat en Màster 60 masculí.

Fotografies: Gran Premi Maxxis Sant Andreu de la Barca [Facu Villegas]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: