Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024

Intercanvis esportius a l’Agora de Sant Esteve

Per 26 de febrer de 2019 a les 18:00 0 791 Visites

El centre celebra una trobada amb estudiants de l’escola britànica Leaf Studio

L’escola Agora Internacinal School Barcelona continua oferint una programació esportiva intensa entre els seus estudiants. Aquests dies ha tingut lloc una trobada internacional de futbol i de bàdminton amb els estudiants de l’escola Leaf Studio, de la ciutat de Bournemouth (Regne Unit). La trobada forma part del programa esportiu d’Agora International School Barcelona.

El cap de setmana passat va tenir lloc una jornada de natació per a clubs federats amb la participació de prop de tres-cents nedadors que va tenir lloc a les dependències del centre escolar. La competició, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat amb el suport de l’Ajuntament, va aplegar les proves de lliures, papallona i relleus a les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

El centre, amb seu a Sant Esteve Sesrovires, compta amb sis equips de futbol, un de bàsquet, dos de natació, un d’atletisme i un de cros. El proper dissabte 10 de març l’equip de cross participarà en la final dels Campionats de Catalunya que tindran lloc a Reus (Baix Camp).

Print Friendly, PDF & Email