Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia Irestal visita Ajuntament (4)

Irestal Group s’instal·la a Abrera

Per 27 d'abril de 2021 a les 12:00 0 1827 Visites

L’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, han visitat la planta industrial situada al polígon Can Vilalba

Irestal Group ha traslladat el seu centre d’operacions a Abrera amb l’objectiu d’ampliar les seves instal·lacions productives i logístiques. Es tracta d’una multinacional catalana de caràcter familiar que es dedica a la transformació i distribució d’acer inoxidable.

El grup, que pertany a la família Boixareu, ha abandonat la seva ubicació de les últimes dècades a Sant Just Desvern per situar-se a una planta industrial del polígon Can Vilalba de més de 30.000 m2 sobre un terreny de 65.000 m2, on també se situaran les oficines principals.

La nova ubicació permet a l’empresa augmentar la seva capacitat de producció, millorar la productivitat i el model logístic intern i beneficiar-se d’una localització estratègica, ja que Abrera disposa d’accessos directes a l’AP-7, l’A-2 i la B-40.

La planta, que estarà operativa en els pròxims mesos, comptarà amb maquinària d’última generació per al tall de precisió i el tractament de les superfícies d’acer inoxidable.

Irestal Group compta amb una plantilla de 300 treballadors repartits en les 22 delegacions comercials de Barcelona, Birmingham, Lugo i Moscou. L’any passat l’empresa va obtenir una facturació de 103 milions d’euros.

L’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, ja han visitat la companyia al polígon Can Vilalba. Naharro ha comentat que l’empresa Irestal “ens ha explicat en què consistia la seva activitat empresarial perquè siguem coneixedors que a Abrera tindrem una de les empreses més modernes en la transformació d’acer de tota Europa. Estem expectants perquè es consolidin els passos pertinents perquè l’activitat pugui estar en ple rendiment”.

Fotografia: Instal·lacions d’Irestal Group a Abrera i visita de Jesús Naharro i Guadalupe Marcos a la planta [Irestal Group/Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Abrera, Economia