• Dijous, 25 abril 2024
La Bustia Jana Fernandez Lliga (2)

Jana Fernández guanya la Lliga amb el Barça

Per 1 de maig de 2023 a les 17:00 0 526 Visites

La sesrovirenca ha marcat un gran gol en el partit en el qual ha aixecat el títol

La sesrovirenca Jana Fernández ha afegit un nou títol al seu palmarès després de guanyar la Lliga amb el Barça aquest diumenge a l’estadi Johan Cruyff. El conjunt blaugrana ha superat a l’Sporting Huelva per 3-0 i ha assolit el trofeu quan encara queden quatre jornades pel final de la competició i sense haver conegut encara la derrota.

Fernández, que ha estat titular i ha jugat els 90 minuts d’aquest partit, ha estat protagonista amb un gol al minut 63, quan ha marcat el 2-0 amb un gran xut des de fora de l’àrea. En la recta final del duel també ha assistit a Oshoala perquè aquesta marquès el 3-0 definitiu.

En declaracions als mitjans de comunicació, la sesrovirenca ha explicat que “no m’ho he pensat. M’ha arribat la pilota i el primer que he fet ha estat mirar la porteria perquè estava esperant aquella passada, ja que estava a prop de l’àrea. Era un xut fort i si anava a dins bé, i si no ho havia intentat”.

El proper repte del conjunt blaugrana serà el 3 de juny, quan disputarà la final de la Champions a Eindhoven.

Fotografies: Celebració de Jana Fernández i l’equip al Johan Cruyff [Barça]