Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
Esports - La Bustia - Jana Fernandez 1

Jana Fernández s’exhibeix a L’Alcúdia i la trien com a millor jugadora del torneig

Per 12 d'agost de 2019 a les 18:00 0 1348 Visites

La sesrovirenca torna a ser decisiva amb la selecció espanyola femenina sub20

La selecció espanyola femenina sub20 de futbol, amb Jana Fernández a les seves files, es va endur el torneig COTIF, que va celebrar-se a L’Alcúdia. La sesrovirenca va ser escollida, a més, la millor jugadora dels cinc dies de competició. Invicte, el combinat dirigit per Pedro López no va donar opció a cap rival i va adjudicar-se la primera plaça en el torneig d’estiu.

A L’Alcúdia es van donar cita quatre seleccions nacionals i un conjunt sub20 del CF Vila-real. El combinat de Mauritània i el de Bolívia van tancar la classificació, amb un punt cadascun. La selecció d’Índia, que va guanyar davant d’aquests dos equips, va ser tercera, amb sis punts. I la gran final es va resoldre amb un triomf per la mínima amb un gol d’Irene López. La sesrovirenca va participar de la jugada que va desembocar en la diana de la selecció espanyola.

Jana Fernández va ser escollida, a més, millor jugadora del torneig. La sesrovirenca ja ha iniciat la pretemporada amb el filial del FC Barcelona per preparar el calendari exigent que tindrà aquest curs. Aquest cap de setmana va participar en la victòria del primer equip blaugrana en un amistós davant el Marsella (0-5).

Fotografies: Jana Fernández, premiada com a millor jugadora del torneig. RFEF

Print Friendly, PDF & Email