Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia Jana Fernandez torna a jugar

Jana Fernández torna a jugar després de mesos de lesions

Per 15 d'abril de 2024 a les 18:00 0 239 Visites

La sesrovirenca ha patit dues lesions que l’han allunyat dels terrenys de joc pràcticament tota la temporada

La sesrovirenca Jana Fernández ha tornat a gaudir de minuts sobre la gespa després d’estar fora per lesió en els últims mesos. La jugadora del Barça, que va superar una ruptura al lligament creuat anterior del genoll, només havia jugat 59 minuts aquesta temporada.

Ho va fer de titular en el partit contra el València que es va jugar a principis d’octubre. En aquell partit es va ressentir d’unes molèsties musculars al quàdriceps, que ja havia tingut al començament de la temporada, i quan estava a punt de tornar a la convocatòria, va patir una nova lesió al bíceps femoral.

Després de mesos de treball, Fernández ha tornat a jugar aquest dissabte en el partit contra el Villarreal al Johan Cruyff, amb victòria blaugrana. Un cop finalitzat, ha comentat estar “molt contenta de tornar i d’ajudar a l’equip. És una situació difícil la que m’ha tocat viure i m’enduc moltes coses: m’ha canviat molt la visió de l’esport i he après que haig de gaudir de tots els minuts que em brindin i de tots els entrenaments”.

Fernández també ha destacat la importància del treball mental: “He tingut recaigudes de les lesions i això mentalment és pitjor que quan vaig passar la recuperació del creuat. En aquell cas em vaig mentalitzar dels mesos que eren, però en aquesta situació, quan començava a veure la llum tornava a caure. El treball mental m’ha ajudat moltíssim per ara i m’ho enduré sempre”.

Fotografia: Jana Fernández torna als terrenys de joc [Barça]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: