Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia cartell temporada 2024 La Passio Esparreguera 4

Joaquim Sicart dissenya el cartell de la temporada 2024 de La Passió d’Esparreguera

Per 6 de novembre de 2023 a les 12:00 0 768 Visites

Ha guanyat el segon concurs de cartells i s’ha presentat el 5 de novembre

L’il·lustrador i dibuixant Joaquim Sicart ha dissenyat el cartell de la temporada 2024 de La Passió d’Esparreguera. La presentació d’aquest s’ha fet el diumenge 5 de novembre davant d’uns dos-cents assistents.

Sicart ha explicat que “sempre és un repte el fet de trobar la manera adequada de sintetitzar i representar un concepte en un cartell, i, sobretot, quan estem parlant d’una representació tan emblemàtica i simbòlica com La Passió d’Esparreguera”.

Sobre el cartell, ha dit que es va focalitzar “en el simbolisme total que suposa la paraula ‘passió’, i en com aquesta passió es veu reflectida en diferents moments del drama sacre, a través dels personatges més cabdals”.

Jordi Puente, cap de promoció, ha explicat que el cartell d’enguany “és el resultat del segon concurs de cartells, el qual va tenir molt d’èxit i s’espera que continuï tenint continuïtat”.

Per la seva banda, Enric Galceran, president de La Passió, s’ha mostrat molt content “davant els reptes de la nova temporada” i ha anunciat que “se seguirà treballant per tenir un nou decorat enguany”.

David Aguado, en nom de l’equip de direcció escènica, encapçalat per Robert Gobern, ha demanat als col·laboradors “la seva participació per continuar tirant endavant les dues versions que se seguiran portant a terme aquest any” i ha anunciat que “hi haurà nous quadres a la versió tradicional, com el quadre dels pans i peixos”.

Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, ha tancat els parlaments felicitant l’entitat “per la feina feta” i agraint “l’esforç de totes les col·laboradores i col·laboradors que defensen un projecte col·lectiu que cohesiona a nivell municipal i dona reconeixement a nivell de Catalunya”.

L’acte ha conclòs amb un vermut popular amenitzat amb música i amb la mostra de tots els cartells presentats al vestíbul del teatre.

Fotografies: Presentació del cartell de la temporada 2024 de La Passió d’Esparreguera [La Passió]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Esparreguera