Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia Jordi Martinez i Marc Serrado

Jordi Martínez encapçala la llista del Bloc Olesà-CUP

Per 22 de febrer de 2023 a les 19:00 0 1075 Visites

Marc Serradó l’acompanyarà en el segon lloc de la llista

Jordi Martínez, actual primer tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social, Habitatge i Seguretat Ciutadana d’Olesa, ha estat escollit cap de llista de la candidatura del Bloc Olesà CUP per a les eleccions del mes de maig.

Martínez, de 61 anys, és psicòleg i periodista. Ha treballat a la Cadena Ser durant 24 anys. Es va presentar per primera vegada en una llista del Bloc Olesà l’any 2011. Des de llavors ha desenvolupat altres regidories al govern municipal com Esports i Comunicació.

Anirà acompanyat en la segona posició de la llista per Marc Serradó, portaveu de la CUP en aquest mandat i cap de llista d’aquesta formació l’any 2019.

El dissabte 25 de març a partir de les 9.30h a la Casa de Cultura, la coalició organitza una jornada participativa de programa que s’allargarà fins a les 13h i hi haurà vermut. A finals de març presentarà la resta d’integrants de la candidatura en un acte públic.

A la fotografia, Marc Serradó i Jordi Martínez (a la dreta de la imatge).

L’alcalde Miquel Riera i Marc Serradó van anunciar la coalició de les dues formacions per presentar-se conjuntament a les eleccions, a principi de febrer.

Fotografia: Marc Serradó i Jordi Martínez [Bloc Olesà-CUP]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: