Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia presentacio Jordi Mestres Junts per Esparreguera (1)

Jordi Mestres, de Junts per Esparreguera: “La candidatura estarà formada per gent del poble que treballa per assumptes de la vila”

Per 22 d'abril de 2023 a les 17:00 0 588 Visites

El medallista olímpic Jordi Morales és el número 2 a la llista

Junts per Esparreguera ha presentat la candidatura de Jordi Mestres a l’alcaldia en un acte públic al Centre Dual del carrer dels Arbres el 15 d’abril.

Mestres té 52 anys i assessor en una universitat. Regidor des del 2008, és la segona vegada que es presenta com a cap de llista. Durant aquests 14 anys ha estat al govern i a l’oposició. Al mandat 2011-2015 va ser regidor d’esports i serveis socials amb l’alcalde Joan-Paül Udina i els grups CiU, ERC i AIESPA.

En aquest s’ha posat l’accent en 10 eixos fonamentals de millora de la vila i la seva comunitat: habitatge, gent gran i residència, ocupació i promoció econòmica, joventut, equipaments i inversions, àmbit social, neteja de la vila i manteniment de la via pública, entorn natural i sostenibilitat energètica, esport i mobilitat i transport.

Mestres ha explicat que la candidatura “estarà formada per gent del poble que treballa per assumptes de la vila i els principis fonamentals que orienten l’actuació de la candidatura, com ho són la proximitat amb la gent del poble, l’esforç i la perseverança per trobar solucions col·lectives als problemes de la vila i la construcció d’un relat d’objectius basat en el realisme de les propostes a executar, tot defugint d’alternatives populistes i demagògiques o irrealitzables legalment i amb la mirada llarga del disseny d’una Esparreguera pels nostres fills i nets”.

El candidat també ha destacat “la tasca realitzada els darrers 4 anys des de l’oposició tot i manifestar l’actitud constructiva i de proposta de millora realitzada als governants del consistori, aconseguint diversos compromisos amb l’equip de govern en qüestions fonamentals com l’espai d’aparcament de la vila, ajuts per incentivar la creació de llocs de treball, mesures específiques destinades al comerç d’Esparreguera o iniciatives d’inversió en matèria d’esport o de la residència”.

El número 2 de la candidatura és l’atleta d’elit i medallista olímpic Jordi Morales. En el seu discurs ha destacat que l’aposta del partit és “construir un model de ciutat orientada a l’esport com a base de la cohesió i integració dels seus habitants amb el compromís de la construcció ineludible d’un nou espai esportiu a la vila, per garantir que tothom pugui gaudir de l’esport que vulgui i amb les millors condicions”.

A la presentació també ha assistit la consellera de Mobilitat del Consell Comarcal, Laia Flotats. Ha exposat les problemàtiques existents a nivell legal amb el contracte de concessió actual amb l’empresa Monbus i ha donat diverses solucions que s’haurien de tractar amb altres institucions públiques.

Fotografies: Presentació de la candidatura de Junts per Esparreguera [Junts per Esparreguera]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: