Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Jordi Morales campio de Catalunya 2021

Jordi Morales, campió de Catalunya de tennis taula adaptat 

Per 10 de juny de 2021 a les 17:00 0 849 Visites

El Comitè Paralímpic Espanyol presenta l’equipació oficial dels esportistes que participaran en els Jocs de Tòquio

El palista Jordi Morales, del CETT Esparreguera, s’ha proclamat campió de Catalunya adaptat de tennis de taula a la localitat gironina de Bàscara.

El campionat de Catalunya absolut i adaptat de tennis taula s’ha jugat aquest cap de setmana 5 i 6 de juny. Morales, actual campió del Món paralímpic, va conquerir el seu enèsim triomf guanyant tots els sets. En segona posició ha quedat Jordi Dinarès del CN Sabadell, tercer Joaquim Azcon, de Cardedeu, i quart Agustí Vilalta, del CTT Calella.

L’esparreguerí ha agraït a la “Federació Catalana de Tennis de Taula, a la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Bàscara i CTTBàscara per haver fet possible que ens tornem a retrobar tantes persones fent una de les coses que més ens agrada i bé ens fa: l’esport. Un petit pas cap a la nova normalitat. Sí, també he quedat Campió de Catalunya”.

Ara, a les files del club de tota la vida, el CETT Esparreguera, Morales es prepara pels Jocs de Tòquio d’aquest estiu.

Aquí tots els resultats del Campionat de Catalunya de tennis taula.

D’altra banda, el Comitè Paralímpic Espanyol ja ha presentat l’equipació oficial de Luanvi que lluiran els esportistes als Jocs Paralímpics de Tòquio d’aquest estiu. De la zona hi seran presents el palista del CETT Esparreguera Jordi Morales i la nedadora sesrovirenca Núria Marquès.

Fotografies: Jordi Morales, amb els primers classificats del Campionat de Catalunya de tennis taula adaptat / Un moment del partit contra Jordi Dinarès / Equipació oficial de la selecció espanyola [FCTT / @Paralimpicos]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esparreguera, Esports