Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
Esports - La Bustia - Jordi Morales

Jordi Morales tasta la derrota a l’Open Internacional Costa Brava

Per 25 de març de 2019 a les 19:00 0 852 Visites

El palista d’Esparreguera va caure eliminat als quarts de final contra el japonès Masachika Inoue

“Un campió del món també pot perdre”, aquesta va ser la reacció del palista Jordi Morales a les xarxes socials, després de caure al Campionat Internacional de tennis taula adaptat Costa Brava Open 2019 que ha tingut lloc a Platja d’Aro. L’esparregueri va ser eliminat als quarts de final pel japonès Masachika Inoue per un set a tres. La prova, que comptabilitza per a l’accés als Jocs Paralímpics de Tòquip 2020, és puntuable pel rànquing mundial de la Federació Internacional de tennis taula.

Als 31 anys, Morales està perseguint el bitllet per a la seva sisena participació en uns jocs i queda molt llunyana la seva estrena a Sydney (2000) amb només 14 anys. Morales va començar la seva carrera esportiva al Club Esportiu Tennis Taula Esparreguera i va defensar els colors de l’entitat durant 20 anys. Actualment, és director tècnic i palista del CN Sabadell. Als 31 anys, Morales està perseguint el bitllet per a la seva sisena participació en uns jocs i queda molt llunyana la seva estrena a Sydney (2000) amb només 14 anys.

Jordi Morales, continua sumant èxits en la seva dilatada carrera esportiva. El palista del CN Sabadell es va proclamar campió del món de tennis de taula adaptat de la Classe 7 a Eslovènia, l’any passat i va ser nomenat millor esportista paralímpic de l’any en tennis de taula per les ITTF Awards. Del palmàres de Morales destaca una medalla de plata per equips als Jocs Paralímpics de Londres (2012), una medalla de bronze individual a Atenes (2004), campió d’Europa (2003), medalla de plata al Campionat del Món i al d’Europa (2007).

Print Friendly, PDF & Email