Dissabte, 13 juliol 2024
 • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia presentacio Alternativa En Comu Abrera

José Andrés Martín, d’Alternativa En Comú: “Darrere de la coalició hi ha molts veïns i veïnes optimistes per transformar Abrera”

Per 10 de maig de 2023 a les 19:00 0 547 Visites

La coalició que encapçala José Andrés Martín ha presentat la candidatura en un acte públic

Alternativa En Comú d’Abrera ha presentat públicament la seva candidatura el 14 d’abril. Es tracta d’una coalició formada pels grups polítics d’Alternativa d’Abrera i Abrera En Comú.

El candidat a l’alcaldia, José Andrés Martín, ha dit que “la candidatura no només la conformen els 17 candidats i candidates i els 10 suplents, sinó que darrere de la coalició hi ha molts veïns i veïnes optimistes per transformar Abrera”.

El regidor d’Abrera En Comú i número 2 a la llista, Joaquín Eandi, ha destacat que la candidatura d’Alternativa En Comú “és una candidatura que suma per ser l’alternativa real als 40 anys del PSC a Abrera i de Jesús Naharro”. Eandi ha dit que “els recursos que s’ha gastat l’equip de govern en aquests últims anys han servit per crear un missatge en què a Abrera es fan coses, però la realitat és que Abrera està estancada”.

Pel que fa a l’oposició feta pels grups que conformen la coalició d’Alternativa En Comú, ha comentat que han aconseguit “entre d’altres, el compromís del Parlament de Catalunya per a la construcció d’un nou CAP a Abrera”.

Per la seva banda, regidora d’Alternativa d’Abrera i número 3 a la llista, Iraida Adell, ha dit que la coalició “va néixer de les ganes de treballar de les dues formacions polítiques per sumar energies, ganes, talent i persones per esdevenir una alternativa de govern real per Abrera. És una candidatura conformada pel mateix nombre d’homes i dones que treballaran per fer polítiques que abordin els problemes i desigualtats de gènere en totes les àrees fonamentals”.

En l’acte també ha intervingut com a convidat el candidat de Cornellà En Comú i actual tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Claudio Carmona: “Serà el mandat de la transformació i de compromís per assolir i millorar els serveis públics i de qualitat que Abrera necessita”.

La llista d’Alternativa En Comú per a les eleccions és la següent:

 1. JOSÉ ANDRÉS MARTÍN ÁLAMO
 2. JOAQUÍN EANDI CUTTICA
 3. IRAIDA ADELL EDO
 4. RAÚL MONTESINOS JIMÉNEZ
 5. VANESSA MENA BRIME
 6. JUAN ANTONIO LUNA GONZALEZ
 7. FRANCESC SIERRA PUIG
 8. ALBERT ESCOBAR AMEIJEIRAS
 9. MARIA ISABEL VARGAS CALERO
 10. MIREIA CARDÓ RUIZ
 11. JUAN MANUEL NAVARRETE DE LA LLAVE
 12. MAROUANE CHBIRIK KOTMANI
 13. REBECA AZAHARA VILLACORTA GONZÁLEZ
 14. MARÍA LUCÍA JIMÉNEZ VIÑERTA
 15. JOSEFA ANDREU CALVO
 16. MARÍA ROSA LARA LOBATO
 17. DAVID OGAYA INURRIGARRO

Suplents

 1. CRISTINA ALICIA MOREJUDO CABEZAS
 2. DIEGO JIMÉNEZ GARCÍA
 3. MARÍA DEL PILAR GARCÍA ROMERO
 4. IVÁN SERRANO RODRIGUEZ
 5. BALDOMERO ESPEJO RAMÍREZ
 6. TERESA ANDREU CALVO
 7. ELÍAS BARRERO LLORET
 8. IGNACIA VÁZQUEZ VARGAS
 9. ESTER JURADO GONZÁLEZ
 10. MIGUEL CARRIÓN MATEO

Fotografies: Acte de presentació de la candidatura d’Alternativa En Comú [Alternativa En Comú]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Abrera, Política