Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia - poeta - abrera

José Luis García Herrera, guardonat als Jocs Florals Vila de Nules

Per 19 d'octubre de 2018 a les 17:00 0 981 Visites

Amb l’obra ‘Dolç àngel de la mort’, el poeta d’Abrera, José Luis García Herrera, ha estat guardonat amb el premi de poesia la Flor Natural de Poesia dels Jocs Florals Vila de Nules, a Castelló. Segons l’autor, el llibre és un humil homenatge al poeta Màrius Torres.

El poeta abrerenc ja va guanyar el mateix premi l’any 2016 amb ‘El cor del violí’, inspirat amb el poeta Miquel Martí i Pol. Per García “la ciutat de Nules sempre tindrà un espai especial en la meva memòria afectiva”.

L’obra del poeta abrerenc ha estat premiada en una vuitantena de certàmens literaris, ha publicat 25 llibres de poesia, dels quals en destaquem els més recents: ‘A les portes del mar’, Premi Miquel Peris Segarra de Castelló; ‘Cuaderno de Holanda’, Premio Elías López Roldán d’Albacete; ‘Passatge a l’hivern’, Premi Miquel Àngel Riera de Manacor; ‘El viajero en la niebla’, Premi Ateneo de Onda de Castelló.

L’any 2016, la Generalitat de Catalunya l’inclou en el projecte De Capçalera, el qual destaca autors per la seva qualitat literària i implicació amb el territori i les seves biblioteques.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Abrera, Cultura, Municipis, Notícies