Dilluns, 10 agost 2020
  • Dilluns, 10 agost 2020
Abrera - La Bustia - Josep Sucarrats

Josep Sucarrats presenta el seu llibre ‘Macarrons’ a Abrera

Per 16 d'octubre de 2019 a les 10:00 0 323 Visites

El veí d’El Rebato és escollit padrí del Centre d’interès de Cuina ‘BiblioTEKA’

Josep Sucarrats va presentar el seu darrer llibre Macarrons a la biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera. Veí d’El Rebato, l’acte va tenir lloc coincidint amb la segona Fira Gastronòmica dels porrons d’Abrera, que pretén apropar la gastronomia als veïns de la població.

Macarrons és un llibre que explica deu maneres de com cuinar un dels plats més reconeguts a nivell mundial. Sucarrats, fill de Cal Garrigosa, una família de pagesos molt arrelada a Abrera dirigeix la revista gastronòmica Cuina, líder del seu sector a Catalunya. Ha escrit diversos llibres com ara Històries de la Barcelona gomanda (2014) i Teoria i pràctica del vermut (2015).

Tot seguit, l’Ajuntament va inaugurar el Centre d’interès de Cuina, anomenat BiblioTEKA, i Josep Sucarrats n’ha estat escollit padrí. En aquest projecte, els participants descobriran els diferents racons gastronòmics d’Abrera.

Fotografia: Josep Sucarrats durant la presentació del seu llibre [Ajuntament]

Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Turisme i gastronomia

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu equip, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. configuració de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies