Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bústia - Esports - Cursa de Martorell

La 21a Cursa de Martorell es disputarà el 5 de maig

Per 28 de gener de 2019 a les 18:00 0 836 Visites

Les inscripcions es poden fer al web championchip.cat fins el 30 d’abril

El diumenge 5 de maig Martorell tornarà a gaudir de la 21a Cursa de Martorell i 3a. Cursa de 5km en ruta així com les curses infantils. La cursa l’organitza l’Ajuntament de la població amb el suport del Martorell Atlètic Club (MAC) i es va recuperar fa dos després de 13 anys sense celebrar-se. L’entorn del Complex Esportiu Torrent de Llops tornarà ser el cor d’una cursa que donarà el tret de sortida a les 10.00 hores.

El recorregut de l’edició de 2019 presenta novetats i l’organització l’ha dissenyat seguint algunes propostes fetes pels mateixos participants. Aquest cop, el traçat és més planer i ofereix un seguiment més adequat per als espectadors. Les inscripcions ja són obertes al web championchip.cat. El preu de la cursa de 5kms és de 8 euros (amb xip groc de propietat) i 10 euros (amb xip de lloguer). La cursa de 10kms té un cost de 12 euros (amb xip groc de propietat) i 14 euros (amb xip de lloguer) mentre que les curses infantils el preu és de 2 euros. Si hi ha un participant per a la cursa infantil que s’inscrigui un adult el cost serà gratuït. Les inscripcions són personals i intransferibles.

El fet de participar sense dorsal o amb el d’una altra persona comportarà la desqualificació automàtica. El termini d’inscripció pels participants a les curses de 5km i10 km i curses infantils finalitza el dimarts 30 d’abril de 2019 a les 21:00, o quan s’esgotin les inscripcions. L’any passat, la prova va superar els 600 participants. Carles Castillejo en modalitat masculina i Janet Becerra en la modalitat femenina van ser els guanyadors de l’edició passada. En la prova de 5 quilòmetres, amb 155 participants, Pau Llordella i la martorellenca Laia Castaño van ser els guanyadors.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports