Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia exposicio Samuel Rodriguez Sant Esteve 1

La biblioteca de Sant Esteve acull l’exposició ‘Refugiades i desplaçades’ de Samuel Rodríguez

Per 5 de febrer de 2024 a les 7:00 0 283 Visites

La mostra fotogràfica es pot visitar fins al dissabte 17 de febrer i el dia abans l’autor farà una xerrada sobre el conflicte de Palestina

La biblioteca municipal de Sant Esteve acull fins al dissabte 17 de febrer l’exposició de fotografies ‘Refugiades i desplaçades’ del periodista i pedagog sesrovirenc Samuel Rodríguez.

L’exposició recull un conjunt d’imatges seleccionades per ell mateix sobre diversos conflictes del món. Estan fetes a Líban, Haití, Palestina, Congo, Jordània i Macedònia.

La proposta fotogràfica convida a conèixer la història de persones refugiades a través d’un recorregut visual per la situació de diferents camps de refugiats al voltant del món, arran de conflictes armats com els del Congo, el Líban o Palestina. També desastres naturals com el terratrèmol d’Haití o la crisi migratòria del 2015 a Europa.

L’acte d’inauguració ha estat el 26 de gener a la Biblioteca Joan Pomar i Solà. Ha comptat amb l’autor, qui ha explicat les històries que s’amaguen darrere de les instantànies i ha respost les preguntes dels assistents.

La mostra es pot visitar fins al dissabte 17 de febrer i, com a cloenda, el divendres 16 està programada una xerrada sobre el conflicte de Palestina a càrrec del mateix Samuel Rodríguez.

Fotografies: Inauguració de l’exposició ‘Refugiades i desplaçades’ de Samuel Rodríguez [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: