Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024

La Bústia de gener tracta la crisi dels bombers i del riu Llobregat

Per 28 de gener de 2019 a les 7:00 0 1070 Visites

Martorell impulsa un nou barri i Olesa remodela l’antiga carretera

L’edició de La Bústia del mes de gener dona a conèixer la Taula del Llobregat, una nova plataforma que agrupa des d’universitats, entitats i d’altres col·lectius ecologistes com ANDA o Martorell Viu per afrontar de cara el problema del riu. L’entrevista és al bomber de Martorell Marc Montaner, que pertany a l’Assemblea de Bombers de Catalunya, un moviment que reivindica la precarietat d’aquest servei d’emergències.

De les informacions dels municipis destaca la creació del nou barri de La Sínia de Martorell, l’adequació de la llera del riu Llobregat a Sant Andreu, la remodelació de l’avinguda Francesc Macià d’Olesa i la prohibició de subministrament de l’aigua de La Mina d’Esparreguera fins a conèixer els resultats de les anàlisis.

D’Abrera s’informa dels jaciments de Sant Hilari, una nova crisi a l’Ajuntament de Sant Esteve, la recollida porta a porta a Collbató o l’aprovació del pressupost 2019 de Castellví per unanimitat. De Masquefa s’explica el suport de tots els grups municipals per iniciar una campanya per tancar l’abocador de Can Mata i de Gelida el compromís de compra del centre parroquial Els Lluïsos per part de la Fundació Gelida.

A l’apartat d’esports destaca la participació de Pep Mas al Dakar, malgrat que a la cinquena etapa va deixar-ho, o les convocatòries de muntanya com la Marxa del Montserratí i La Portals que ja escalfen motors. A la secció d’Economia i Empresa es poden veure els guanyadors dels sorteigs i premis de les campanyes comercials de Nadal de diversos pobles.

La Bústia s’està repartint aquests dies als domicilis (46.000 exemplars) i punts (4.000) dels 10 municipis de cobertura.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: