Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024

La campanya de vacunació, a la portada de La Bústia

Per 5 de març de 2021 a les 7:00 0 950 Visites

Destaca un reportatge sobre la situació pandèmica i una entrevista doble amb dues persones que han viscut la covid-19 en primera línia

La nova edició de La Bústia arriba al mes que es compleix un any de l’inici de la pandèmia al nostre territori. El reportatge està dedicat a com s’està duent a terme la campanya de vacunació, quins col·lectius estan rebent les dosis i quines són les previsions. Així com les últimes dades de la pandèmia.

En aquesta ocasió hi ha una doble entrevista, protagonistes del mes: Rafi Bueno, infermera del CAP de Martorell, i Sara García, metgessa de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Totes dues han viscut la covid-19 en primera línia i han relatat la seva història a través dels llibres ‘Un hotel para la COVID’ i ‘Microhistorias: lo que aprendí de mis pacientes y mis compañeros’, respectivament.

També destaquen l’allau de llibres que han publicat o han anunciat els autors de la zona, així com els resultats de les eleccions del 14-F.

L’artista Eva Fernández il·lustra com la cultura i l’esport es preparen per tornar en escena i l’olesà Ricardo Peregrina ens acosta una vinyeta sobre aquest primer any de pandèmia.

En aquesta edició també es poden llegir notícies de societat, successos, política, economia, cultura i esports, que es complementen amb la secció de participació.

La Bústia s’està distribuint a les bústies, punts i expositors aquests dies en els 10 municipis de difusió. També es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Portada de La Bústia de febrer-març de 2021.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: