Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
ParcNadal Gisela Abrera

La cantant Gisela tanca el Parc de Nadal d’Abrera

Per 7 de gener de 2019 a les 12:00 0 1011 Visites

Pep Callau també oferirà aquest dilluns a la tarda un espectacle d’animació i hi haurà una exhibició de patinatge sobre gel entre altres activitats

Amb motiu de la cloenda del Parc de Nadal d’Abrera, obert al públic fins aquest dilluns 7 de gener, s’ha programat a partir de les 17.30h l’actuació de la cantant Gisela, finalista de la primera edició d’OT. La tarda també comptarà amb una actuació de l’animador del Camp Nou Pep Callau, i una exhibició sobre gel amb les patinadores de N-ICE. Tot seguit també es farà una xocolatada i l’artista invitada es farà fotos en un photocall i signarà autògrafs als veïns que ho demanin.

Segons fonts municipals, més de 10.000 persones han gaudit de les activitats de la carpa Diverespai i la pista de gel al parc de Can Morral. A la carpa climatitzada de 700m2 s’han trobat espectacles, tallers, animació infantil, inflables i llits elàstics. I al costat, també per primera vegada, s’ha pogut patinar a la pista de gel. El Parc de Nadal ha estat innovador i ple d’activitats programades per a la infància de 0 a 12 anys i les seves famílies.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Cultura, Societat