Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia Nuria Marques Gala Esport Catala (1)

La castellvinenca Núria Marquès, Millor Esportista Paralímpica Catalana

Per 25 de maig de 2022 a les 17:00 0 702 Visites

El Barça femení de la sesrovirenca Jana Fernández ha rebut el premi al Millor Equip

Núria Marquès ha recollit el guardó a la Millor Esportista Paralímpica Catalana de l’any 2021 en la gala de la 25a Festa de l’Esport Català celebrada aquest dimarts al centre CaixaFòrum. Els premis els organitza la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) i la Generalitat de Catalunya, juntament amb el diari Sport.

La castellvinenca ha destacat per la seva actuació en els Jocs Paralímpics de Tòquio, on va aconseguir la medalla de plata en 100 esquenes S9 i la de bronze en 200 estils SM9.

En la seva intervenció, Marquès ha comentat que “és un camí molt llarg, on hi ha hagut molt esforç darrere i molta gent que m’ha recolzat en tot moment. Des del 2013 que estic en l’esport d’elit i per mi significa moltíssim rebre aquest tipus de reconeixement, perquè reconeix l’esforç i totes les persones que m’han recolzat dia a dia per a poder créixer com a esportista i arribar on he arribat avui en dia”.

D’altra banda, el Barça femení, on milita la sesrovirenca Jana Fernández, ha rebut el premi al Millor Equip de l’any 2021.

Fotografia: Núria Marquès amb el premi i la resta de guardonats [@nuria_fs_99 / @UFECcat]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: