Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia consellera Educacio Sant Andreu 3

La consellera d’Educació escolta les demandes dels directors dels centres de Sant Andreu

Per 5 de desembre de 2023 a les 17:00 0 259 Visites

Anna Simó ha visitat l’Institut El Palau i s’ha reunit amb representants de les escoles d’infantil, primària i secundària

La consellera d’Educació, Anna Simó, ha visitat l’Institut El Palau de Sant Andreu, on s’ha reunit amb els directors dels centres educatius d’infantil, primària i secundària del municipi.

En aquesta trobada, el divendres 1 de desembre, Simó ha explicat les línies generals d’actuació del departament, les millores que s’han aprovat durant el curs 23/24 i les prioritats del pressupost del 2024 del departament, si s’aproven els pressupostos de la Generalitat.

A més, en un dinar a la cantina de l’institut, la consellera ha escoltat les demandes i propostes de millora del sistema educatiu i organitzatiu del departament amb l’objectiu de millorar l’educació dels estudiants de Sant Andreu.

L’alcalde Marc Giribet ha reafirmat “el meu compromís amb l’educació i les escoles de la ciutat fent incidència en el manteniment i inversions dels centres per disposar d’unes escoles de qualitat on els nostres nens, nenes i joves aprenguin i es formin en un entorn de qualitat”.

Giribet també ha destacat que “la complicitat entre l’Ajuntament i el departament ha de ser màxima, anar en la mateixa direcció dins les seves responsabilitats i competències, però amb un objectiu comú: escoles de qualitat en un entorn amable i de confort per l’alumnat”.

Fotografies: Visita d’Anna Simó a Sant Andreu [Aj / Ràdio Sant Andreu]

Print Friendly, PDF & Email