Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia Creu Roja onada calor

La Creu Roja del BLLN desplega la campanya preventiva d’onada de calor

Per 28 de juny de 2023 a les 18:00 0 450 Visites

Se centra especialment en els col·lectius més vulnerables

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord ha desplegat un any més la campanya estival per combatre les onades de calor i sensibilitzar i prevenir els efectes adversos de les altes temperatures.

Entre les actuacions hi ha la divulgació de consells bàsics de protecció davant el sol i el seguiment telefònic per ajudar a afrontar el millor possible aquest període de l’any. La campanya se centra especialment en els col·lectius més vulnerables.

Roger Trilles, tècnic de la gent gran i voluntariat de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, ha explicat que aquests col·lectius solen ser “les persones de més de 75 anys, els nadons, les persones amb discapacitats físiques i psíquiques, les que tenen limitada la possibilitat d’autocura i les que pateixen problemes de salut crònics, com ara malalties cardíaques, pulmonars, diabetis o problemes de salut mental”.

A principis de l’estiu, els voluntaris contacten per telèfon amb aquestes persones per saber com estan, com es troben i quins mitjans tenen al seu abast.

Fotografia: Una voluntària de la Creu Roja durant la campanya preventiva d’onada de calor l’any 2022 [Creu Roja del BLLN]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: