Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
La Bustia Creu Roja joguines infants

La Creu Roja recull joguines per als infants en situació de vulnerabilitat del Baix Llobregat Nord

Per 13 de desembre de 2023 a les 17:00 0 305 Visites

Han de ser noves, antibèl·liques i que no promoguin els estereotips sexistes

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord ha iniciat un any més una campanya per recollir joguines per als infants en situació de vulnerabilitat. L’objectiu és que cap infant es quedi sense regal aquestes en les festes de Nadal.

Les joguines han de ser noves, antibèl·liques i que no promoguin els estereotips sexistes. Es poden entregar a la seu de l’entitat, situada al carrer de Sant Llorenç d’Hortons, 5, de Martorell, fins a la setmana de Reis, entre l’1 i 5 de gener.

Griselda Sanahuja, tècnica referent de Creu Roja al Baix Llobregat Nord, ha recomanat la donació de joguines cooperatives o joves de taula, així com de noves perquè “tots els nens tenen dret a estrenar joguina. Si recordem la il·lusió que ens feia a nosaltres que ens la regalessin, també ens feia il·lusió estrenar-la”.

Alhora, Creu Roja repeteix el donatiu per als fills de persones recloses al Centre Penitenciari Can Brians 1 i 2: “Dins el que significa viure a la presó, els oferim un espai per poder estar amb el seu fill i que ells tinguin els regals. Al cap i a la fi, podem ajudar o acompanyar a què gaudeixin d’un dia familiar”.

En total, l’organització pretén arribar a tenir joguines per a uns 150 infants.

Fotografia: La Creu Roja recull joguines perquè cap infant es quedi sense regal en aquestes festes [Creu Roja del Baix Llobregat Nord]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: