Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia Santa Eulalia Esparreguera

La cultura popular i la música, plats forts de la Festa Major d’Hivern d’Esparreguera

Per 7 de febrer de 2023 a les 7:00 0 599 Visites

La festivitat de Santa Eulàlia se celebra del 10 al 13 de febrer

Esparreguera celebra del 10 al 13 de febrer la Festa Major d’Hivern coincidint amb la festivitat de Santa Eulàlia. El programa recull una vintena d’activitats que tenen com a protagonistes la cultura popular i la música.

Els actes començaran el divendres a les 19h a la plaça de Santa Eulàlia amb la tronada que anuncia l’inici de les festes. A continuació, hi haurà l’encesa del fogueró, el correfoc infantil, el sopar del fogueró i ‘Sons of Llagasta & Ciscu Batilles Show’.

L’endemà, la festa continuarà amb el tradicional toc de matines amb gralles i tabal. La cercavila serà el mateix dissabte a partir de les 12h per diferents carrers del municipi amb totes les colles de La Fede i dues colles convidades. També hi haurà els concerts de l’Escola Municipal de Les Arts i de la cantaora Laura Santos, el correfoc d’hivern i el concert de The Papa’s and The Popo’s.

El diumenge s’estrenarà la primera Trobada de Gitanetes que organitzen les Gitanes Montserratines i que comptarà amb la participació de dues colles infantils convidades. També hi ha prevista la Diada Castellera, el concert de la Banda de Música d’Esparreguera i la passada bastonera de Santa Eulàlia.

La festa acabarà el dilluns 13 de febrer amb el concert familiar ‘Els superherois. La gran aventura’ de Pop per Xics, la ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cornellà i la cloenda de l’exposició d’Isidre Monés amb una conversa amb l’il·lustrador esparreguerí Oriol Malet.

Fotografia: La cultura popular, protagonista de la Festa Major d’Hivern d’Esparreguera [Espai Blanc / Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Agenda, Cultura, Esparreguera