Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia Maria Eugenia Gay Sant Andreu

La delegada del Govern visita Sant Andreu

Per 9 de febrer de 2023 a les 16:00 0 413 Visites

Maria Eugènia Gay ha estat acompanyada per l’alcaldessa Ana Alba i de regidors del consistori

La delegada del Govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay, ha visitat Sant Andreu el divendres 3 de febrer. Ha estat acompanyada per l’alcaldessa Ana Alba, qui li ha traslladat les necessitats del municipi.

Gay ha destacat el “paper fonamental dels ajuntaments per escoltar les necessitats de la societat i saber de primera mà com estan patint les conseqüències de la crisi econòmica i poder traslladar-les al govern”.

Alba ha subratllat la importància d’accions que duu a terme el govern en aspectes de transició ecològica i que arriben als municipis amb els fons Next Generation. També ha exposat els problemes i deficiències de l’oficina de Correus i la situació en la qual es troben els jutjats de Martorell, un centre de referència pels veïns de Sant Andreu.

En la seva visita al consistori, Gay ha estat rebuda per regidors a la sala de plens, on ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament. Un cop finalitzada la trobada amb l’alcaldessa s’ha acostat a la comissaria de la Policia Local i al Parc Central per acabar a la plaça Catalunya.

Fotografia: Maria Eugènia Gay a Sant Andreu [@MariaEugeniaGay / Ràdio Sant Andreu / Aj]

Print Friendly, PDF & Email