Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
Masquefa - La Bustia - passera

Masquefa projecta una segona passera per unir el Maset i el nucli urbà

Per 21 de febrer de 2020 a les 12:00 0 862 Visites

L’estudi forma part de la voluntat de l’Ajuntament de conectar tots els nuclis del municipi a través de recorreguts a peu

Després de l’estrena de la passera entre les urbanitzacions de Can Quiseró i el Maset, la Diputació ha lliurat a l’Ajuntament l’estudi de programació d’alternatives de construcció d’una passera per a vianants i ciclistes de la urbanització del Maset al nucli urbà del municipi.

L’estudi forma part de la voluntat de l’Ajuntament de conectar tots els nuclis del municipi amb el nucli urbà mitjançant itineraris per a vianants.

Actualment, el nucli del Maset està comunicat amb el centre urbà a través d’un vial per a vehicles que no permet el trànsit de vianants de forma segregada.

Planteja un itinerari que aprofita la xarxa de camins existent, n’obre de nous i estudia diverses alternatives per salvar el desnivell que representa el creuament del torrent de la Fontsanta d’una manera integrada en el paisatge. El cost estimat d’aquestes actuacions recollides en l’estudi és d’1,26 milions d’euros.

En la inauguració de la passera que uneix Can Quiseró i el Maset, el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons ha destacat el fet que “l’ajut aportat per la Diputació s’emmarca en la voluntat de promoure elements que lliguin entorn urbà i salut“.

Fotografia: Una imatge de l’estudi de la passera entre el Maset i el nucli urbà de Masquefa [Diputació]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Masquefa, Societat