Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia Colla de Diables Sant Andreu

La Festa de Sant Andreu arriba amb activitats molt variades i tradicionals

Per 28 de novembre de 2023 a les 12:00 0 642 Visites

Comença aquest dijous 30 de novembre i s’allarga fins al diumenge 3 de desembre

La Festa de Sant Andreu se celebra del 30 de novembre al 3 de desembre i coincideix amb la celebració de la Setmana del Medi Ambient, de la prevenció de residus i de l’energia sostenible.

Entre els actes destacats hi ha la celebració de la Casa Estrada, la presentació de la novel·la de Cristina Rivas, la dansa de Núria Tena, el concurs de pintura ràpida, un tast de vins, el ball de Festa Major amb l’Orquestra La Chatta o les actuacions dels diables i els gegants de Sant Andreu.

L’alcalde Marc Giribet ha destacat que “les tradicions que ens defineixen, des del vibrant ball de gegants fins a l’art de la pintura ràpida, ompliran els nostres carrers d’orgull. I serà el correfoc qui s’encarregarà que gaudim de la llum i el foc. La Festa dels Petits Grans Espectadors, de la qual en celebrem la segona edició, és un homenatge als futurs guardians de la nostra cultura, inculcant-los l’amor pel teatre”.

Andreu Mitjans, regidor de Cultura, ha parlat de la il·lusió que li fa “programar activitats molt variades en una festa popular i tradicional, on el protagonisme recau en les entitats de la nostra ciutat, amb els gegants, correfoc, sardanes, concurs de pintura ràpida, ball de festa major, presentació de llibre, espectacle de dansa, concert d’orgue i altres”.

El programa de la Festa de Sant Andreu es pot consultar a través d’aquest enllaç.

Fotografia: La Colla de Diables actuen en aquesta Festa de Sant Andreu [Ràdio Sant Andreu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: