Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024

La Festa del Roser i el Festival Lola són algunes de les propostes pel cap de setmana

Per 8 d'octubre de 2021 a les 12:00 0 797 Visites

A la majoria de municipis hi ha programades activitats culturals i visites guiades

Martorell

Aquest cap de setmana continua la Festa del Roser i ho fa amb un dels seus actes centrals: el Vimart. Tota la informació es pot trobar a través d’aquest enllaç.

Sant Andreu

Diumenge d’11.30 a 13.30h, ‘Jugatecambiental: A vista d’ocell’ al Parc de la Solana.

Olesa

Dissabte a les 10.30h està prevista l’activitat de sessions de filmoteca al Casal: ‘Chomón per als nens’ amb l’objectiu de donar a conèixer el cinema mut. A la mateixa hora a la Biblioteca de Santa Oliva es durà un taller de fer sabó natural.

Emmarcats en les Jornades Europees de Patrimoni 2021, Olesa durà a terme un taller de lectura de documents antics (17h) i una visita comentada de l’exposició ‘Sobrepassant els límits’ (19h).

Diumenge està programada la VI Travessa de les Tres Ermites d’Olesa de 7.30 a 15h i el concurs de Teatre Vila d’Olesa amb ‘Art’ de Yasmina Reza, a càrrec d’Aquinahora, Grup de teatre de Centelles (18h).

Esparreguera

El Festival Lola presenta aquest dissabte a les 21h al Teatre de La Passió l’obra ‘Salomé’. Les entrades es poden comprar a ticketic.org o per whatsapp 618 313 899.

Abrera

Abrera també celebra les Jornades Europees de Patrimoni amb un concert comentat de guitarres amb el Duo Ribera-Sábat divendres a les 21h i una xerrada de la historiadora, filòloga i escriptora Maria Carme Roca sobre l’ús de la novel·la històrica.

Dissabte el mag Fèlix oferirà una activitat infantil a partir de les 11.30h a la Plaça de les Escoles Velles.

Sant Esteve

Divendres a les 19h Les Mireies presenten ‘De veu en veu’, una peça escènica de curta durada sobre la diversitat afectiva-sexual i de gènere.

Collbató

La companyia El príncep Totilau presenta l’espectacle familiar ‘El Llop ferotge’ aquest divendres a les 17.30h al Casal de Cultura. A les 19h a la Biblioteca està prevista la presentació literària de ‘La mort del rei Gaspar’ de Josep Mª Hernandez.

Dissabte a les 11.30h la Biblioteca ofereix diverses activitats per posar nom de dona al seu espai: Sibil·la Durfort. A les 22h, concert de Ferran Palau al Casinet. Diumenge a les 11h es farà una visita guiada al jaciment de la Cova Gran.

Gelida

També en els actes de les Jornades Europees de Patrimoni, Jordi i Daniel Claret ofereixen un recorregut musical per diferents estils. Serà dissabte de 18 a 21h i diumenge es farà una visita guiada al Castell i a la Font del Senyor.

Diumenge hi ha programades una ruta geològica al bosc dels fòssils a partir de les 9.45h i Teatre UCG: ‘El primer (petó)’ a les 19h al Saló d’Espectacles UCG.

 

Fotografia: ‘Racons del Vimart’ amb Xavi Nolla aquest dijous [Aj]

 
Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: