Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia Festa dels Miquelets Olesa 2023

La Festa dels Miquelets d’Olesa potenciarà les representacions i les visites guiades

Per 6 d'agost de 2023 a les 7:00 0 522 Visites

La 16a edició d’aquesta tradicional celebració serà del 6 al 8 d’octubre

La Festa dels Miquelets d’Olesa, una de les activitats més tradicionals municipi, celebrarà la seva 16a edició del 6 al 8 d’octubre. L’organització ha presentat els actes de l’esdeveniment, que és reconegut com una de les festes de recreació històrica més importants del país.

La gran batalla i els campaments continuaran sent les activitats destacades de la festa. Adrià Carreras, president de l’Associació Cultural La Festa dels Miquelets, s’ha mostrat molt il·lusionat “per l’alt nombre de recreadors, ja que, de moment, n’hi ha més de 70 confirmats”.

Tampoc faltarà el tradicional sopar popular de dissabte al vespre, que comptarà amb l’actuació del grup Fetus. L’Associació espera poder ampliar l’horari del concert “per poder donar cabuda a tota aquella gent que vol seguir la festa independentment de la programació de l’endemà”.

Un altre element que s’ampliarà enguany serà el mercat de la Festa dels Miquelets, que incorporarà més parades a la Fira Barroca. A més, la ruta de tapes s’ampliarà amb la participació de nous establiments.

Pel que fa a les novetats d’aquesta edició, els visitants tindran l’oportunitat de gaudir del doble de visites guiades, acompanyades de petites dramatitzacions. D’altra banda, la representació del Consell de Guerra s’ha consolidat com una part important de l’esdeveniment.

L’alcalde d’Olesa, Jordi Parent, ha volgut agrair a l’entitat “tot l’esforç que està dedicant per poder oferir-nos un esdeveniment tan important per a la cultura, la festa i el turisme del municipi”.

L’il·lustrador del cartell de la 16a edició de la festa és l’olesà Ot Boltà. L’artista, de 18 anys, ha format part de la Festa dels Miquelets des de ben petit i, per aquest motiu, per a ell “és tot un honor tenir l’oportunitat de crear aquest cartell, perquè he crescut amb la festa i em sento molt identificat amb els valors d’aquesta celebració”.

Fotografia: Presentació del cartell i el programa d’actes de La Festa dels Miquelets [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: