Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia Festa Major 2022 grup amb Nans de Gelida

La Festa Major de Gelida, en imatges

Per 27 d'agost de 2022 a les 7:00 0 976 Visites

S’ha celebrat del 18 al 24 d’agost i ha comptat amb una gran diversitat d’activitats

La Festa Major de Gelida, que va començar el 18 d’agost, ha finalitzat aquest dimecres dia 24 amb el concert amb Aigua del Karma a la Masia de Can Pasqual. Enguany, la festa ha comptat amb una gran diversitat d’actes com abans de la pandèmia.

Una de les novetats ha estat l’estrena dels Nans de Gelida. En concret, dos capgrossos construïts pel taller Sarandaca de Granollers a semblança dels originals de 1916 que van sortir a les festes majors fins a desaparèixer amb l’inici de la Guerra Civil. Ara s’han recuperat per la cercavila amb les colles de cultura popular. Els han apadrinat els Nans de l’Arboç.

Han destacat la XIa Nit de Músics de Gelida al Castell, el 41è Sopar de la Ràdio, la concentració i actuació de les colles castelleres Vailets de Gelida i Joves Xiquets de Vilafranca amb els Grallers Fil d’Or, el correfoc, els versots del Diables de Gelida i la XXXIV Funimetrada.

L’espectacle ‘Bona Gent’ de Quim Masferrer ha estat un altre dels moments esperats. Així com el pregó, que ha anat a càrrec de la gelidenca Assumpció Font i Bargalló, qui ha fet un repàs als seus records de la Festa Major del municipi i la seva vinculació a diferents entitats.

 

Portada: Fotografia del grup dels Nans de Gelida [Montse Rovira]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Gelida